Lizanne2 Kim2 Ingrid2 marije2
Lizanne
Kim
Ingrid 
Marije

Lizanne, (eigenaar en Topstylist)

Na veel ervaring in Zwolle te hebben opgedaan heb ik in januari 2017 HIP 22 overgenomen. Het is altijd mijn droom geweest een eigen salon te hebben en die is uitgekomen. Voor de overname werkte ik al 3,5 jaar bij HIP 22, waardoor ik wist hoe de salon in elkaar stak en wat voor manier van werken onze klanten gewend waren. Hier kon ik mij erg goed in vinden en het is dus echt te gek dat HIP 22 nu van mij is!

Iemands haar vertelt heel veel over de persoon. Het bepaalt iemands stijl en voor mij is het daarom erg belangrijk dat iemands haarstijl / kledingstijl en uitstraling matcht waarbij een goed geknipte, mooi vallende coupe het plaatje afmaakt.Gezond haar is hierin ook erg belangrijk, van een mooi geknipte of gekleurde coupe blijft niet veel over als het haar slecht verzorgd is. Mijn missie is om haar te koesteren, te verzorgen en mooier te maken zodat het helemaal bij de eigenaar past. Mijn passie zet ik in om samen met mijn klanten een coupe te creëren die perfect aansluit bij de persoon.


Kim  (Topstylist)

Nadat Kim van Deventer naar Kampen verhuisd was wilde ze graag werken in een salon die goed bij haar past. En die heeft ze gevonden in HIP 22. Kim zit al tien jaar in het kappersvak. Ze heeft ook trainingen gegeven aan kappers waar ze erg veel van geleerd heeft. Toch miste ze haar klanten en de salon en daarom is ze weer teruggekeerd op de werkvloer!

Ik vind het supertof om nieuwe trends toe te kunnen passen, maar daarnaast kijk ik ook naar de persoon en welke stijlen elkaar goed kunnen versterken. Daarom vind ik het belangrijk om met een klant in gesprek te gaan. Zo leer ik iemand kennen en kan ik samen met de klant bepalen wat voor creatie helemaal bij hem of haar past. Verder hou ik erg van ‘mooi haar’. Dat is natuurlijk een ruim begrip, want dat kan voor iedereen anders zijn. Voor mij houdt mooi haar in dat het totaalplaatje klopt, dat iemands gezichtsvorm, stijl en haar elkaar versterken.


Ingrid (Topstylist)

Na een aantal jaren als ambulant kapster gewerkt te hebben, miste ik de beleving die je de klant kan geven in de salon, thuis geknipt worden is misschien wel praktischer.
Maar in de salon is het voor de klant echt een verwen moment voor zichzelf. 
Dat vind ik belangrijk, dat de klant even aandacht voor zichzelf heeft. Er wordt dan met aandacht en precisie naar je gekeken en dat je dan samen iets maakt/bedenkt wat bij je past en waarbij je jezelf op je mooist voelt.
Op dit moment trainen we volop om op alle vlakken het beste uit mezelf te kunnen halen, mijzelf te ontwikkelen.
Alles om de klant goed te kunnen helpen dat is immers erg belangrijk!
 

Marije (Hairstylist)
Van jongs af aan wist ik al dat ik graag kapster wilde worden, daarom ben ik op mijn 14e begonnen met een snuffelstage in de kapsalon waar ik vervolgens op de zaterdagen als bijbaantje werkte.
Ik heb met ontzettend veel passie en plezier de opleiding afgerond en door mijn leergierigheid in uiterlijke verzorging ben ik door gaan leren voor schoonheidsspecialiste om meer  te leren over de huid, huidproblemen, massages, nagels en make-up. Echter mijn grote passie ligt bij het kappersvak. Na ruim 5.5 jaar gewerkt te hebben in Ommen was het tijd voor een nieuwe uitdaging!
Ik houd ervan om mensen persoonlijke aandacht te geven en een goed en passend advies. Ook vind ik het fijn om een stukje rust en ontspanning over te kunnen brengen, bijvoorbeeld door middel van een hoofdhuidmassage!
Bij HIP22 worden mij de fijne specialistische kneepjes van het vak geleerdwaardoor ik wordt klaargestoomd om op top niveau mee te draaien.
Want ook ik sta voor Haar Innovatie en Perfectie!

 
  


Bel voor een afspraak


telefoon


facebook instagram mail youbube        logo hip22
               

Bent u nog geen klant, dan krijgt u bij uw eerste afspraak 10% korting.

Meldt wel even dat u hier gebruik van wenst te maken
Graag tot ziens in de salon!