Wij werken uitsluitend met de volgende Topmerken:

Sebastian, TIGI,  Mediceuticals en Olaplex:

 sebastian laag breed

Sebastian  

Wij werken in onze salon met de exclusieve producten van Sebastian Professional. Dit zijn hoogstaande producten die voor ieder haartype de juiste
styling bieden. Ook de verpakkingen zijn afgestemd op de laatste trends en zijn strak vormgegeven!
Een aantal stylisten bij ons in de salon hebben al jarenlange ervaring met de producten van Sebastian en zijn erg enthousiast! 


De producten van Sebastian doen namelijk ècht wat ze beloven! 

Verder bied Sebastian enorm inspirerende cursussen, trainingen en shows voor ons als kapper. Dan duiken we even helemaal in de wereld van
Sebastian en worden we geïnspireerd door topkappers uit binnen en buitenland die ons de laatste trends bijbrengen met de nieuwste kniptechnieken.
We beseffen tijdens deze trainingen nog eens "extra" hoe mooi het kappersvak is. 
Het is een stukje kunst en vormgeving waarbij je met je eigen creatieve inzicht zoveel variatie kan aanbrengen!

https://www.sebastianprofessional.com/


tigi alles

TiGi:

Het merk waar wij mee kleuren is van Tigi Professional, namelijk Copyright©olour, waarmee we oneindig veel kleuropties hebben en jouw kleur
lange tijd intens en vol glans blijft.
Zij bieden permanente haarkleuringen en semi- permanente haarkleuringen.


 

mediceuticals

Mediceuticals:

HIP 22 is gespecialiseerd in hoofdhuidproblemen. Wij behandelen jouw haar met zorg en gaan samen met jou het probleem aan. 

Hiervoor hebben wij de producten van Mediceuticals. Denk bij klachten bijvoorbeeld aan (tijdelijk) haaruitval, psoriasis, jeukende of geirriteerde hoofdhuid of schilfertjes op de hoofdhuid. Met de producten van Mediceuticals hebben we voor iedereen een passend advies.Kom gerust een keer binnen voor een voor jou passend advies en ontvang gratis testers om te kijken of ook jouw hoofdhuid er positief op reageert.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN   van Mediceuticals  

ONTDEK HET VERSCHIL
Onderscheidend op het gebied van haar- en hoofdhuidproblematiek, maar ook zeker voor gezond haar en de gezonde hoofdhuid 
Specialistische hoofdhuid- en haarbehandelingen pH vriendelijke producten  Wax, olie en vetvrije formules . Beschermt het haar tegen verkleuring SLS (sodium laureth sulfaat) vrije formules. Geschikt voor elk type haar en hoofdhuid       

 http://mediceuticals.nl/ Olaplex Banner 1kopie

Olaplex:     

ÉÉN INGREDIËNT VERANDERT ALLES                      

Beschadigd haar? Olaplex!

Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. 
Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. 

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen.
Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren.

HOE WERKT HET?

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar.

Er is er maar één die dat kan!

  • Stap No.1 voegen wij toe aan je kleuring of blondeer of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.
  • Stap No.2 brengen we aan direct nadat je kleuring of blondeer is uitgespoeld.
  • Stap No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

OLAPLEX wordt alleen in professionele salons toegepast. 


Bel voor een afspraak


telefoon


facebook instagram mail youbube        logo hip22
               

Bent u nog geen klant, dan krijgt u bij uw eerste afspraak 10% korting.

Meldt wel even dat u hier gebruik van wenst te maken
Graag tot ziens in de salon!